קולרבי פיקנטי

כמה זה שווה? מנה חופשית

נטלי שמש, תזונאית קלינית, יעוצים אישיים בסניף הראשי בתל אביב ומנחת סניף ראשון לציון

רכיבים:

  • קולרבי קלוף, שטוף וחתוך לקוביות גדולות
  • בצל קצוץ
  • מעט שמן לטיגון/תרסיס שמן
  • תבלינים: מלח ופלפל או מלח ופפריקה פיקנטית

אופן ההכנה:

  • מרתיחים את הקולרבי בסיר עד שהוא נעשה מעט רך
  • מחממים במחבת non-stick שמן/תרסיס שמן
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה
  • מוסיפים את קוביות הקולרבי
  • מתבלים ומגישים

מאת דר' אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר' אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0546603800 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.