כריך זו ארוחה פופולארית לארוחת בוקר, ערב ואף למסעדה. למעשה אפשר גם לאכול כריכים כל היום, לשפר את הבריאות, לשמור על המשקל על דיאטה וליהנות כל הדרך. מה היתרונות של לאכול דווקא כריכים?
- דרך נפלאה לאכול דגנים מלאים – לא כולם אוהבים דגנים מלאים לדוגמא אורז מלא או פסטה מחיטה מלאה. לחם מהווה דרך נהדרת ופשוטה להכניס דגנים מלאים לתפריט העשירים ביותר סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ותורמים יותר לתחושת השובע
- מצע מצוין למגוון מזונות בריאים בכמות מדודה – ניתן להשתמש במגוון ממרחים בכריך שחלקם כשנאכלים ללא לחם עלולים להצטבר לכמות גדולה ולתרום לנו כמות קלוריות מכובדת. ממרחים לדוגמא הם ממרחים שמנים כמו טחינה משומשום מלא (מאפשרת ליהנות מהיתרונות של הזרעים מבלי שנאכל בעודף כמו שקורה רבות עם אגוזים וזרעים) וגבינות (שיש להן אולי שם של מוצר רזה אבל כשאוכלים גביע קוטג’ שלם זה כבר כמו לאכול שני כריכים של לחם קל)
- מאפשר גיוון בתפריט – ניתן להחליף את סוגי הלחם, להשתמש גם בפיתה קלה ובלחמניה קלה, לגוון את סוגי הממרחים, תוספות לכריכים, צורת הכנה (טוסט, רגיל) – כל כריך יכול להיות ייחודי ולגוון את התזונה בקלות
- הכנה מהירה ופשוטה – למי שלא אוהב להתעסק עם בישולים והכנות כריך זו ארוחה אידיאלית – לוקחים, מורחים ומסיימים את העבודה
- מתאים בכל מקום וזמן – אחת המכשלות הנפוצות בניסיון לשמור על תזונה בריאה טמונה בצורך בתכנון וארגון. כריך אפשר להכין במהרה ובקלות ולקחת לכל מקום ללא צורך בתנאי אחסון או חימום מיוחדים. גם במסעדות אפשר לבחור כריכים בריאים
- זול – הרבה פעמים נוטים לחשוב שאוכל בריא הוא בהכרח יקר. כריך הוא אופציה בריאה וזולה
לסיכום, כריך הוא מזין, בריא, טעים, משביע, זול ופשוט להכנה ולאכילה – ארוחה מושלמת!
אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו.