מתכון קיש בצל

מתכון טעים שמכיל סידן וחלבון. בבצל יש פיטוכימיקלים המכילים גופרית אולגה, האם כל הפיטוכימיקלים מכילים גופרית או שאחד הפיטוכימיקלים הוא גופרית? אז צריך להיות הבצל מכיל פיטו-כימיקלים, ביניהם גופרית…, המסייעים בשיפור התגובה החיסונית של הגוף

חומרים

  • 4 בצלים קצוצים גס או חתוכים לטבעות
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כוס מיםמהברז
  • 1 כף קמח
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1 כוס חלב 1%
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמיר קצוץ
  • פתית (17 קלוריות) לריפוד התבנית
  • (אפשר להחליף את הבצל בסלסילת פטריות טריות פרוסות או בקופסת פטריות פרוסות משומרות)

אופן ההכנה

  1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שמזהיב . מסירים מהאש.
  2. שמים את הקמח ואבקת המרק במים, מערבבים היטב ויוצקים על הבצל. יוצקים גם את החלב, מערבבים ומצננים בטמפרטורת החדר.
  3. כשהתערובת הצטננה מוסיפים  את הביצים והשמיר הקצוץ ומערבבים היטב.
  4. מרפדים תבנית משומנת קלות בפתית ויוצקים מעל את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שמשחים.

 

מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות”, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז

זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר עכשיו.