מתכון פשטידת קישואים, עגבניות שרי ואסטרגון

עשיר בויטמינים ופיטוכימיקליים, מכיל סידן, דל מאוד בקלוריות
(8 מנות)

החומרים:
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 כפות שמן זית
8 קישואים פרוסים לטבעות דקות
3 שיני שום
250 גרם עגבניות שרי חצויות
2 כפות אסטרגון קצוץ גס
20 ענפי עירית קצוצה גס
1 ביצה שלמה
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
125 גרם גבינת ריקוטה דלת שומן מפוררת
מעט שמן קנולה לשימון התבנית

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 170 מעלות צלסיוס.
2. מאדים את הבצל עד להזהבה בסיר. מוסיפים לבצל ומאדים את שאר החומרים, לפי הסדר הבא: קישואים, שום, עגבניות שרי, אסטרגון ועירית.
3. מוסיפים את הביצה הטרופה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים הגבינה המפוררת ומערבבים את התערובת היטב. מסירים מהלהבה.
5. מעבירים לתבנית קפיצית מס’ 26, או תבנית בגודל 22X32 ס”מ, משומנת קלות. אופים כ- 45 דקות.

מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות“, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.

בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר עכשיו.