מתכון של פסטה עם ירקות

 פסטה עם ירקות

כ־ 10 מנות

כל מנה = סנדוויצ’ לחם קל

 

1  חבילה פסטה מקמח דורום של 500-400  גרם מבשלים לפי הוראות היצרן.

מסננים.

תוספת ירקות:

1  שקית ( 800 גר’) ירקות קפואים מכל סוגשעועית ירוקה או צהובה,

ברוקולי, כרובית, פטריות וכדומה

1.5 כפות שמן זית או קנולה

מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

2 כפות רוטב סויה

מחממים שמן במחבת עמוקה, מרוקנים לתוכה ירקות קפואים,

אפילו ללא הפשרה, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מוסיפים רוטב סויה.

מוסיפים פסטה לתערובת  (בכמות המתאימה למספר סועדים).

מקפיצים יחד עם הירקות, כ־ 10-7 דקות, עד שהכול מתחמם.

מגישים חם.

אפשר להשצמש באורז בסמטי במקום פסטה.

מנה לכל סועד 1.5 כוס פסטה או 1 כוס אורז אחרי בישול, את היתר – ירקות ללא הגבלה.

 

בתיאבון!

 

המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.

 

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר