תבשיל אורז בסמטי עם ירקות ואדממה

אורז בסמטי עם ירקות ואדממהאורז בסמטי עם ירקות ואדממה

4 מנות

כל מנה = סנדוויץ‘ מלחם קל

מתאים לטבעונים

 

1  כוס אורז בסמטי מבושל

1  שורש סלרי, קלוף

2  בצלים סגולים, קלופים

3  גזרים, קלופים

 2 כפות שמן זית או שמן קנולה

3  פלפלים צבעוניים ללא גרעינים, פרוסים לטבעות

 200 גרם פולי אדממה, קלופים

4  עגבניות, שטופות

1  פלפל אדום חריף (אם רוצים)

5-4  כפות רוטב סויה

1-2  כפות צילי מתוק (אם רוצים)

קוצצים דק או מגררים גס סלרי, בצל וגזר.

מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את הירקות קלות, עד שהם מזהיבים.

מוסיפים טבעות פלפל ופולי אדממה וממשיכים לטגן כ־ 3 דקות.

קוצצים עגבניות ומוסיפים למחבת עם פלפל חריף (אם רוצים), מוסיפים רוטב סויה וצ’ילי, מערבבים קלות.

מוסיפים אורז מבושל ומערבבים בעדינות.

מסירים מהאש ומגישים.

 

בתיאבון!

 

המתכון מספרה של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים”.

 

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר