שיפודי טופו מתובלים

נטלי שמש, דיאטנית קלינית וספורט, סניף ראשון לציון
רכיבים
• חבילת טופו קשה (כ-300-400 גרם)
• למרינדה : 3 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב צ'ילי חריף, מעט ג'ינג'ר מגורד, שן שום כתושה
אופן ההכנה
• חותכים את הטופו לקוביות של כ-1 ס"מ על 1 ס"מ , מניחים על נייר סופג ומעל נייר סופג נוסף על מנת להוציא עודפי נוזלים. ניתן להניח מעל צלחת כדי לזרז את התהליך.
• מערבבים בקערה את רכיבי המרינדה ומשרים בפנים את הטופן למשך שעתיים לפחות.
• משפדים את קוביות הטופו ומכינים על מנגל או ברשתות בתנור עד שהחלק החיצוני נעשה פריך.
כדאי ללוות את השיפודים בשיפודי ירקות וסלט טרי.
מאת דר' אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז
זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר' אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0546603800 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.