כוסמת עם פטריות

כוסמת עם פטריותכוסמת עם פטריות

4 מנות

כל מנה = סנדוויץ‘ מלחם קל

3 כוסות כוסמת מבושלת

 4-3 סלסילות פטריות לפי הטעםשמפיניון/יער/אנוקי/שימג'י/

מלך היער

2  בצלים יבשים גדולים, קלופים

 2 כפות שמן קנולה

 כפות אבקת מרק פטריות

1/2 כוס מים

1  גביע יוגורט טבעי (200 מ"ג)  עד 3% שומן

עלי מיקרו בייבי,

ברוקולי או צנון (אם רוצים)

קוצצים את הפטריות והבצל.

מחממים את השמן במחבת ומטגנים אותם קלות.

מוסיפים אבקת מרק ומים וממשיכים לבשל עד לקבלת מרקם סמיך.

מוסיפים את הכוסמת, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

בהגשה מזליפים יוגורט מעל ומפזרים עלי מיקרו בייבי, ברוקולי או צנון.

למי שאינו רגיש לגלוטן, אפשר לערבב כוסמת עם דגנים אחרים או עם אורז בסמטי, לקבלת טעם עשיר יותר.

 

בתיאבון!

 

המתכון מספרה של ד"ר אולגה רז "דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים להרזיה ולחיים בריאים".

 

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר' אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0546603800 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר