רכיבים:
- חציל גדול חתוך לקוביות גדולות
- עגבניה קטנה חתוכה לקוביות
- מלח, פפריקה פיקנטית, פלפל ואבקת שום (אופציונלית)
אופן ההכנה:
- שמים את החציל והעגבניות במחבת non-stick גדולה, מוסיפים תבלינים ומעט מים
- מדליקים את הלהבה ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ובמידת הצורך מוסיפים עוד מים, ממשיכים לבשל עד שהחצילים נעשים שחומים ורכים
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב
אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין , תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.