שוקולד ללא סוכר –עדיף על פני שוקולד רגיל?

המדינה נתפסה בטרנד דיאטות ללא גלוטן וללא סוכר וחברות המזון נענו לדרישה והחלו לייצר מזונות מתאימים. האם כדאי להעדיף דווקא חטיפים וממתקים ללא סוכר?

57,000 חבילות שוקולד נמכרות בישראל בשנה, רבים אוהבים שוקולד אך מה לבחור? עם או ללא סוכר? בשוקולד ללא סוכר יש רק 70 קלוריות פחות, בנוסף כדי לכסות על הטעם של ללא סוכר מוסיפים יותר שומן. אם כבר אוכלים שוקולד עדיף לבחור שוקולד מריר עם יותר מ-70% מוצקי קקאו. ככל שיש יותר קקאו מקבלים מוצר יותר בריא אבל….לא יותר דיאטטי.

צפו בד"ר אולגה רז בתוכנית "הכל כלול" בערוץ 10 על בחירת שוקולד

מאת דר' אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצת הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר' אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו.

מעוניינים במידע נוסף אודות שיטת ד״ר אולגה רז?

התקשרו לטלפון 052-4266934 או מלאו פרטים ונחזור אליכם