רצועות סינטה ביין

רכיבים
• 300 גרם בשר סינטה
• 1/2 כוס יין לבן
• 4 בצלחם יבשים פרוסים לעיגולים דקים
• 2 כפות מיונז דל קלוריות
• 1 כף מיץ לימון
• 2 כפות שמן קנולה
• מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
• פורסים את הסינטה לרצועות ומטגנים קלות במעט שמן קנולה.
• מוסיפים עיגולי הבצל, יין, מיונז, מלח ופלפל וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
• מגישים את הבשר בעודו רך ויוצקים מעל את הרוטב שנותר.

מאת דר' אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

ואם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר' אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר עכשיו

מעוניינים במידע נוסף אודות שיטת ד״ר אולגה רז?

התקשרו לטלפון 052-4266934 או מלאו פרטים ונחזור אליכם