פשטידת ירקות עם גבינה לבנה (4-6 מנות)

מתכון פשטידת ירקות עם גבינה לבנה (מדור מתכונים) מספרה החדש של ד”ר אולגה רז “דיאטת הלחם: השיטה והמתכונים, להרזיה ולבריאות”. נתן לקנות בכל חנות הספרים.

 

פשטידת ירקות עם גבינה לבנה (4-6 מנות)

חומרים

½1-1 ק”ג כל ירק, תלוי בגודל התבנית- פטריות, קישואים, ברוקולי, תרד, בצל וכל ירק שתבחרו

1 כף שמן

2 ביצים

1 גביע לבן

1 גביע (250 גר’) גבינה לבנה 5% מכל סוג

2 כפות אבקת מרק עוף/בצל/פטריות, רצוי עם מונוסודיום גלוטמט

תבלינים לפי הטעם

הכנה

מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.

בקערה טורפים את הביצים עם אבקת מרק, לבן, גבינה לבנה ותבלינים.

חולטים את הירקות במים רותחים כ-10 דקות. מסננים ומועכים.

מאחדים את הירקות עם שאר החומרים.

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה.

מכניסים לתנור ל-40 דקות.

המתכון מספרי החדש ” דיאטת הלחם של אולגה רז: השיטה והמתכונים”

אם גם אתם רוצים לדעת וליישם איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר עכשיו דרך האתר