איך לבחור פיצוחים?

לקראת ט”ו בשבט ד”ר אולגה רז ונגה ניר נאמן יצאו לעשות סדר במדפי הפיצוחים בתוכנית “הכל כלול” בערוץ 10. עדיף לקנות אגוזים למיניהם סגורים כי כשצריך לעבד על הפיצוח זה לוקח ויתר זמן ואז באופן טבעי אוכלים פחות. באגוזי מלך יש ערך תזונתי גבוה כמו שומנים טובים, חלבונים הבעיה שלהם זה שהם מכילים הרבה מאוד קלוריות ומכאן הרבה קלוריות ובממוצע הם מכילים 650 קלוריות ל-100 רם. אגוזי מלך ואגוזי פקאן מכילים בערך אותו אחוז שומן. אפשר בהחלט לאכול מהם אבל במידה. ערמונים בעלי ערך קלורי נמוך מאגוזים.

מאנצ’יס זה עשוי מקמח בוטנים ומכיל כ-450 קלוריות ל-100 גרם. זה פחות מ-100 גרם אגוזים אבל זה פחות בריא. בריאותית זה ממש לא מומלץ מטוגן.

פול עם מלח נחשב לבעל ערך קלורי נמןך יחסית, זה עשיר מדי במלח ומטוגן. עדיף מהמאנצסי

אפונה ווסאבי – חריף מאוד זה אפנה ויש על זה כל מיני שאריות ל מלח וקמח ווסאבי מטוגן בשמן זה בסדר למי שאוהב את הטעם וגם אי אפשר לאכול מזה הרבה

https://www.youtube.com/watch?v=asVy5fuZp7A

אז אם אתם רוצים לדעת איך לרדת במשקל ולשפר את בריאותכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר