קציצות עוף או הודו

רכיבים
• 500 גרם חזה עוף או הודו
• 2 כפות קמח מצה/פירורי לחם
• 2 ביצים
• 1 בצל יבש גדול קצוץ דק
• 3-4 שיני שום כתושות או 2 כפיות שום קפוא
• 2-3 כפות שמן קנולה
• 2-3 כוסות מרק עוף אמיתי או מאבקת מרק
• מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
• מערבבים בקערה את בשר העוף/הודו, שום, בצל, פירורי לחם, ביצים ומלח.
• יוצקים את מרק העוף לקבלת מרקם עיסתי.
• מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים על אש בינונית עד שהן מוכנות.

הצעות לגיוון
• תוספת עלי פטרוזיליה או שמיר קצוצים
• תוספת פטריות קצוצות – טריות או משומרות
• תוספת דלורית או דלעת מעוכה

מאת דר' אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב.

ואם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר' אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים: 0524266934 או 036094147 וצרו איתנו קשר עכשיו

מעוניינים במידע נוסף אודות שיטת ד״ר אולגה רז?

התקשרו לטלפון 052-4266934 או מלאו פרטים ונחזור אליכם