מתכון קיש תרד

מתכון עשיר בסידן. כמו-כן, התרד הוא מקור מצוין לבטא קרוטן, חומצה פולית ואשלגן. פרוסה גדולה אחת שווה לסנדוויץ

חומרים

400 גרם תרד קפוא

2 כפות קמח תפוחי אדמה

3 ביצים

1 כוס חלב 1%

200 גרם גבינה מלוחה 5%

1 בצל קצוץ, מאודה

1 שן שום כתוש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

2 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  1. מפשירים את התרד (אפשרי במיקרוגל), מעבירים למסננת וסוחטים היטב. מעבירים לקערה, מוסיפים את הקמח, הביצים והחלב. מפוררים את הגבינה, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
  2. שמים את הבצל במחבת, מכסים ומאדים על אש נמוכה עד שמתרכך . מוסיפים את הבצל והשום הכתוש לקערה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
  3. מפזרים את פירורי הלחם בתבנית משומנת ומעבירים לתוכה את התערובת.  אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-40 דקות, עד שמזהיב.

מתכונים נוספים לתזונה בריאה ניתן למצוא בספריה של אולגה רז: “מרזים עם אולגה רז” ו- “לאכול לחם ולרזות“, וגם ממארז הדי וי די החדש – “דיאטת הלחם של אולגה רז”. להשיג בחנויות ספרים.

בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא? תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.