מתכון סלט פתיתים

חומרים:

250 גרם פתיתים (מקמח דורום)
2 ביצים קשות, מגוררות
4 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות
1 כוס גזר ואפונה או ירקות מעורבים (שימורים או קפוא)
2 כפות מיונז דל קלוריות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן. מצננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים הקשות, המלפפונים החמוצים והירקות ומערבבים. אם משתמשים בירקות קפואים מפשירים במקרו עד שמתרככים
  2. מוסיפים את המיונז והתבלינים ומערבבים היטב. מפזרים שמיר קצוץ ומגישים.

בחזרה לרשימת מתכונים דיאטטים מבית אולגה רז

זה הזמן לנצל את כוחה של הקבוצה בשיתוף עם הידע הרב בשיטת אולגה רז. לרדת במשקל בכיף ולעבור לאורח חיים בריא יותר. מלא/י את הטופס הבא ונחזור אליך לפרטים נוספים ללא כל התחייבות מצדך.
מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא?  תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.