חצילים פיקנטים ללא שמן

רכיבים:

  • חציל גדול חתוך לקוביות גדולות
  • עגבניה קטנה חתוכה לקוביות
  • מלח, פפריקה פיקנטית, פלפל ואבקת שום (אופציונלית)

אופן ההכנה:

  1. שמים את החציל והעגבניות במחבת non-stick גדולה, מוסיפים תבלינים ומעט מים
  2. מדליקים את הלהבה ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ובמידת הצורך מוסיפים עוד מים, ממשיכים לבשל עד שהחצילים נעשים שחומים ורכים

2013-05-26-13-54-30_deco

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין , תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.