פשטידת ירקות

חומרים
450 גרם ירקות מעורבים קפואים (כגון “לקט כפרי” או “לקט נורמנדי”)
1 בצל קצוץ
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
2 ביצים
2 כפות מיונז דל-קלוריות
פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם

אופן ההכנה
1. מפשירים את הירקות במיקרוגל במשך כ-5 דקות ומעבירים לקערה.
2. שמים את הבצל במחבת על אש בינונית, מכסים ומאדים עד שהוא מתרכך
3. מוסיפים את הבצל לקערת הירקות ומערבבים. מוסיפים גם את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30 דקות.
מתכון מהיר, דל-קלוריות, ועשיר בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.