מתכון לכוסמת

⅔-1 כוס כוסמת מבושלת = כריך

רכיבים:

1 כוס כוסמת שטופה היטב

2 כוסות מים קרים

מעט מלח

 

אופן ההכנה:

שמים הכל בסיר, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה כ7 דקות מכוסה חלקית

מכבים את האש כשחלק מהמים טרם התאדו ומשאירים מכוסה ל-10 דקות נוספות לספיגת המים

לשדרוג ניתן להוסיף: מעט חלב קר/יוגורט/פטריות מטוגנות/בצל מטוגן (או שילוב ביניהם)

מאת דר’ אולגה רז, PhD, תזונאית קלינית, מנחת קבוצות הרזיה, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב

אם גם אתם רוצים ללמוד להכין אוכל בריא, טעים ולא משמין עבורכם ועבור בני משפחותיכם, תפנו לדר’ אולגה רז ותרשמו לקבוצות או לייעוצים אישיים ותשנו לכם את החיים במספר: 0524266934 או 036094147 או צרו איתנו קשר דרך האתר.